Header Ads

KINIK MESİRE ALANI (Selendi)

Kınık Mesire Alanı; İlçemiz Kınık Mahallesinde bulunan Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından A tipi mesire alanı olarak kabul edilmiş. Düzenleme çalışmalarıyla birlikte eşsiz bir manzara, bol oksijen ve yemyeşil bir doğada ailece piknik ve vakit geçirmek için ideal bir yer.


 Mesire Alanının;  temiz, sağlıklı ve doğa ile iç içe bir yer olmasının yanı sıra Selendi'nin ilk onaylı A tipi mesire alanı olması Selendi’ye kazandırılacak en güzel yatırımlardan bir tanesi. Daha önceden  de planları yapılan fakat bir türlü yapılamayan modern mesire alanı yapımı artık başlamış ve bitmiş durumda. Selendi halkı durumdan gayet memnun. 


  Yıllardır Kınık Tepesi’ni piknik alanı olarak kullanan halk artık daha temiz daha modern ve daha sağlıklı bir alanda sosyal aktivitelerini gerçekleştiriyorlar. Kınık Mesire alanında neler yapabilirim diyorsanız ;  Çam ağaçlarının içerisinde merkeze 7 km uzaklıktan Selendi'yi kuşbakışı izleyebilirsiniz, çocuklar oyun alanında eğlenebilir, futbol severler  halı sahada maç yapabilir. Ayrıca mesire alanına ait wc, lavabo ve mescid bulunmaktadır. 
 

Mesire Alanından Görüntüler ; 

 









 


Hiç yorum yok

Fikrini Paylaş!

Blogger tarafından desteklenmektedir.