Header Ads

TV de Selendi Haberleri


 Bu yayınımızda televizyonda ana haber bültenlerinde yayınlanmış video kayıtlarını bir araya toplamaya çalışacağız. Selendi ile ilgili haberlerin videolarını toplama çalışmalarında videolar yayını yapan kanallardan alınmış olup üzerinde ufak rötuşlar yapılmıştır. Genelde videolarımızı Youtube kanalımıza eklemekteyiz, Youtube kanalımız Selendi Güncel Videolar kanalına abone olmanız videoları ilk olarak sizin izlemeniz anlamına gelmektedir. Kanalımıza destek için lütfen abone olunuz.

Tv de Selendi Haberleri Video Arşivi ; 

  • Manisa'nın Yerel Televizyonu Etv de 11 Nisan 2017 Ana Haber Bülteninde yer alan 'Selendi Yıldız Gibi Parlayacak' haberi.



  • 14.05.2017 Tarihinde yapılan Sadabat etkinlikleri kapsamında 23.sü düzenlenen şenliklerde Selendi Beypınar Atlı Cirit Sevenler Kulübü Manisa'yı temsil etti. Etkinlikler İstanbul / Kağıthane Belediyesinde gerçekleşti. Rumeli Tv'den Canlı Yayın görüntüleri.

  • Göç veren ilçenin kaderi değişti, taşımalı sistemle istihdam sağlanıyor, neden olmasın projesi kapsamında Kaymakam Hasan Meşeli zamanında TRT Haber 'de yayınlanmıştı. 

  • Gökhan Özakel ile Yörelemiz adlı Tv programında yöresel sanatçılarımızdan Musa Yılmaz ile röportaj ve müzik dinletisi Türkiyem Tv ekranlarında yayınlanmıştı.

  • 103 Yıllık Selendi Sancağı haberi Merkez (Eski) Çarşı Camii de bulunan sancak ile ilgili yapılan haberde sancağın Çanakkale'de taşındığı söyleniyor. Açıklamalarda bulunan Selendi'nin bilinen simalarından Nuri Argaç. 



  • Vizyontürk Tv ekranlarında canlı yayına katılan Selendi Yöresel Sanatçımız Recep Karakuş Mersinli İsmail'in programı olan "İkimizin Şarkısı" adlı tv programında Seni Çok Sevdiğimi Annene Diyeceğim adlı parçayı seslendirmişti. 


  • Yine Vizyontürk Tv ekranlarında tv çekimlerine katılan Selendi  Yöresel Sanatçımız Dursun Arslan Yörük Kızı programında " Selendi Oyun Havası" nı seslendirdi. Programa katılan diğer isim ise Selendi Yörük Türkmen Derneği Başkanı Halil İbrahim Sarı idi. Dernek Başkanı Sarı Selendi Oyun Havası oynadı. İşte o görüntüler ; 



  • Davul & Zurna Eşliğinde Selendi Havası Ve Köroğlu Zeybeği. Vizyontürk Tvde Yayınlanan İkimizin Şarkısında Mersinli İsmail'in Konuğu Selendi'li Recep Karakuş. Programda Selendi'li Efeler Selendi Oyun Havasını Ve Köroğlu Zeybeğini Oynuyorlar. Davulda Recep Karakuş.


Hiç yorum yok

Fikrini Paylaş!

Blogger tarafından desteklenmektedir.