Header Ads

Selendi Beypınar Atlı Cirit Sevenler Kulübü Sadabat Etkinlikleri !



14.05.2017 Tarihinde yapılan Sadabat etkinlikleri kapsamında 23.sü düzenlenen şenliklerde Selendi Beypınar Atlı Cirit Sevenler Kulübü Manisa'yı temsil etti. Etkinlikler İstanbul / Kağıthane Belediyesinde gerçekleşti. Ata sporumuz olan ciriti yaşatan İllerimizden gelen diğer sporcular ise hangi İllerden geldiler ; Sivas,  Erzurum, Uşak ve Manisa'dan gelen yaklaşık 50 sporcu ile gerçekleştirilen bu etkinliklerde yani Sadabat etkinliklerinde sadece bir bölümünde Cirit atma etkinliği yapıldı.
 
 Cirit takımındaki sporculardan bazılarına sorulan sorular neticesinde Cirit hakkında konuşmalar yapıldı. Atalarımızdan gelen bir spor dalıdır cirit , Atalarımızın bize bıraktığı , emanet ettiği Cirit Sporunu sürdürmeye devam ediyoruz. Buna bağlı olarak atlarımızı çok seviyoruz , atlarımızla çok iyi ilgileniyoruz. Ve daha ilerilere gitmesini sağlayabileceğimiz böyle etkinlikler ve medyada daha fazla duyurulmasını temenni ediyoruz. Diye konuşan sporcular sonrasında müsabakalara başladılar.

 Manisa'yı temsil eden takımımız Selendi Beypınar Atlı Cirit Sevenler Kulübü, Uşak 1 Eylül Atlı Cirit Spor ile bir müsabakaya katıldı. Videomuzda da göreceğiniz üzere sadece takımımıza ait görüntüleri toplamaya çalıştık. Rumeli Tv'den canlı yayın ile paylaşılan bu videoyu ilk defa sitemiz Selendi Haber 'de bulacaksınız.

Rumeli TV Canlı Yayın Kaydı ! 


Beypınar Atlı Cirit Sevenler Kulübü Türkiye Şampiyonasındaki Rakipleri Belli Oldu ! 

Beypınar Atlı Cirit Sevenler Kulübü 2017 Yılı Türkiye Şampiyonasında kimlerle, hangi takımlarla mücadele edecek ? 

Selendi'yi temsil edecek olan Beypınar Atlı Cirit takımının rakipleri aşağıdaki gibi ; 
  • Uşak Bir Eylül Atlı İhtisas Spor Kulübü
  • Uşak Akse Atlı Spor Kulübü
  • Uşak Susuzören Atlı Cirit Spor Kulubü
Önümüzdeki günlerde yapılacak olan müsabakalarda cirit takımımıza başarılar diliyoruz. 

Hiç yorum yok

Fikrini Paylaş!

Blogger tarafından desteklenmektedir.