Header Ads

SELENDİ'YE MASKİ'DEN TEKNİK İNCELEME

 MASKİ Genel Müdürlüğünden teknik inceleme için Selendi'ye gelen ekipler içerisinde, Manisa Su ve Kanalizasyon Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı  Ulvi Kaynak, İlçe Hzimetleri Daire Başkanı Hayri Okkalı vardı.

  Gelen teknik ekibe eşlik eden yetkili ise İlçe şefi Uğur Akıncı idi. Selendi çayı ve civarında zarar gören yerleri en aza indirecek bir proje için ön çalışmalar yapıldı. Olası zararları en aza indirmek için incelemelerde bulunan ekip olay mahalinde incelemelerde bulundu. Maski Genel Müdür Yardımcısı Başaran ; yaşanılan sel felaketinden dolayı büyük üzüntü duyduğunu ve ilçe halkına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ayrıca sel felaketinde hayatını yitiren Rüzgar Kemal Özdemir (4) 'in ailesine taziyede bulundu.

SELENDİ'YE MASKİ'DEN TEKNİK İNCELEME Başaran, konuşmalarında ; " Bu tür üzücü olayların tekrar yaşanmaması adına, Devlet Su İşleri, Karayolları Genel Müdürlüğü , Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü  olarak kapsamlı bir çalışma yürüteceğiz. Sözü geçen kurumlar ile birlikte hazırlanan raporlar neticesinde ise üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğiz " dedi.




Hiç yorum yok

Fikrini Paylaş!

Blogger tarafından desteklenmektedir.