Header Ads

SELENDİ BELEDİYESPOR 7 - YEŞİLYURTSPOR 2

SELENDİ'DEN GOL SAĞANAĞI 
Selendi Belediyespor kendi evinde Yesiyurtspor a acımadı 7 - 2 
Manisa 1. Amatör küme B grubu maçında Selendi Üç eylül şehir stadında oynanan Selendi Belediyespor Yesilyurtspor Maçında tam 9 gol vardı. Selendi Belediyespor zayıf rakibi karşısında ilk yarıda fazla etkili olamazken ikinci yarıya adeta gol oldu yağdı. Maçta 3 golle Mert Eryıldırım hatrik yaparken oyuna genç oyuncularda Orkun, Süleyman ve Eren de şans buldular.


Maçta ilk yarıda karşılıklı ataklarla geçerken karşılaşmanın 30. dakikasında rakip takım Yeşilyurtspor dan Erdinç yaklaşık 30 metreden çektiği sert şut kaleci Batuhan Dursun uzanmasına rağmen top çataldan ağlarla buluştu 0 -1 olurken Selendi Belediyespor şok yaşadı ve hemen gölün santrası yapılırken Selendi Belediyespor geliştirdiği atakla Mert Eryıldırım ile bulduğu gol ile eşitliği sağladı 1-1 ilk yarıda her iki takımda karşılıklı ataklar gelistirselerde başka gol olmayınca ilk yarı karşılıklı gollerle 1-1 sonuçlandı.

İKİNCİ YARI SELENDİ GOL OLDU YAĞDI 


Maçın ikinci yarısında Selendi rakibin direncini kırarak 55. dakikada Halil Karagöz ile durumu 2-1 getirirken yine 56. dakikada sahneye Halil Karagöz çıktı ve 3-1 oldu derken 57 . dakikada Mert Eryıldırım ile 4-1 yaptı 60 dakikada yine Mert Eryıldırım kafa ile topu ağlara bırakarak durumu 5-1 yaptı 67 dakikada Serdar ile skor 6-1 oldu dakikalar 72 gösterdiğinde Erdal Yörük kaleci ile karşı karşıya geldi ve topu aşırtarak durumu 7-1 e getirdi ve 82. Dakikada rakip Yesilyurtspor lu Okan oyuna ikinci yarıda Batuhan 'ın yerine giren Süleyman Yiğit in yanından topu ağlara bırakarak 7-2 oldu ve maçda başka gol olmayınca Selendi sahadan 7-2 lik sonuçla farklı kazandı.


Haber : Selendi'nin Sesi



Hiç yorum yok

Fikrini Paylaş!

Blogger tarafından desteklenmektedir.