Header Ads

Selendi Kaymakamlığından İlan; Selendi'de Yürüyüş Güzergahlarının Belirlenmesi !

  Bildiğiniz üzere Şubat ayında Selendi Kaymakamlığı Selendi'de Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Güzergahlarını açıklamıştı. Yeni sitemize geçmemizden dolayı bu içeriğin sayfada bulunması vatandaşlar için faydalı olacaktır.

  Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Güzergahlarının Belirlenmesi ; 

2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 6529 sayılı yasa ile değişik 6. ve 22. maddeleri ile bu kanunun uygulanmasına dair, yönetmeliğin 3'üncü maddesine göre 2017 yılı için İlçemiz dahilinde yapılması muhtemel toplantı ve gösteri yürüyüşleri yer ve güzergahları aşağıdaki gibidir.

Toplanma Yeri : Zafer Mahallesi Selendi Köprüsü yanındaki boş alan.
Yürüyüş Güzergahı : Şehit Hv. Astsb. Kamil Yılmaz Caddesini müteakip Adnan  Menderes Caddesi üzerinden eski Tedaş önüne kadar.
Miting Alanı : Eski Tedaş önü.
Pankart Asma Yeri : Eski Tedaş önü, 3 Eylül Orta Okulu ile halı sahaya inen yol kavşağı, Tokatüstü olarak belirlenmiştir.

Alternatif Güzergahlar ;

Toplanma Yeri : Kurtuluş Mahallesi Adnan Menderes Caddesi 219 nolu trafo önü.
Yürüyüş Güzergahı : Adnan Menderes Caddesi üzerinden İlçe Merkezi istikameti doğrultusunda Hamam Sokaktan Selendi Kapalı Spor Salonu  istikameti güzergahı tamamlamış olur.

Selendi İlçesindeki toplantı, gösteri yürüyüşleri, miting alanları, pankart asma yerleri ve alternatif yürüyüş güzergahlarına aşağıdaki haritadan bakabilirsiniz.


Haber Kaynağı: Selendi Kaymakamlığı 

Hiç yorum yok

Fikrini Paylaş!

Blogger tarafından desteklenmektedir.